Missa inte Trädgårdshacks med Filip Johansson 30 maj

Välkommen till en inspirationsföreläsning där du får lära dig en mängd trägårdshacks, dvs finurliga lösningar för att lyckas med odling, trädgårdsliv och en hållbar trädgård.
Vill du få ny inspiration, hitta smarta genvägar, få aha-upplevelser och ha roligt i trädgården, samtidigt som du återbrukar, sparar pengar och tänker hållbart? Då är detta något för dig!


Filip Johansson hoppade av en chefskarriär inom IT-branschen för att flytta till en gård på landet och börja odla. I sin rikt illustrerade bok Trädgårdshacks har han samlat husmorsknep, finurliga lösningar och trädgårdshacks gällande allt ifrån att fixa smarta sådder, att bygga egna verktyg, att fixa klätter-stöd, till hur man maxar skörden, men så klart också hur man njuter av sin trädgård. Filip är även mannen bakom mobil-appen och instagram-kontot gardenr, där delar han dagligen små korta hacks i videoformat för att göra trädgårdslivet enklare och roligare.


När: Tisdagen den 30 maj 2023 kl 17:30
Var: Paviljongen på koloniområde Öster I
Pris: 50 kronor/person. Anmälan görs till mariajohnsson@outlook.com . Skriv ditt namn och koloniområde. Invänta bekräftelse innan du betalar. Betalning sker via swish 1 236 334 452 eller bankgiro 981-3130 senast den 26 maj.
Max 40 personer.
Efter föreläsningen bjuder vi på fika. Vill du läsa mer om Filip så kolla in hans hem-sida: www.gardenr.com
Välkomna!
Styrelserna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *