Höstens arbetsdag 10/9

Välkommen till vår gemensamma arbetsdag söndag den 10 september.

Vi samlas vid Österstampet kl 10, där vi fördelar sysslorna. Kl. 12 fikar vi tillsammans. Föreningen bjuder på smörgås och varmkorv. Ta med egen dryck och kaffe.

Styrelsen har beställt en container till detta tillfälle. Syftet är att ge våra kolonister en möjlighet att göra sig av med skräp som lagrats på lotten som annars kan bli hemvist för råttor (dock icke trädgårdsavfall; för sådant har vi kasunerna). Containern kommer att stå vid Österstampet under hela helgen.

Deltagande i arbetsdagen är obligatoriskt för föreningens medlemmar. Den som är förhindrad att delta ombeds att kontakta Jens Eriksson (koloni #31) eller styrelsen, för att få arbetsuppgifter som kan utföras före eller strax efter arbetsdagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *