INSTÄLLT! Vandringsrunda på Öster II

På grund av vädret ställer vi in kolonivandringen den här gången. Vi provar igen senare i sommar!

Är du nyfiken på hur det ser ut i grannens stuga? Har du en särskilt fin ros du gärna skulle vilja visa upp? Eller har du ett knivigt trädgårdsproblem som du skulle vilja få tips om? Ställ då upp som kolonivärd på vår vandringsrunda på området!

Den 30 juni, med början kl 18, öppnar den som vill upp sin koloni för grannkolonisterna. Vi går i samlad tropp runt på området. På varje värdkoloni bjuds det på något litet att äta eller dricka. Ta gärna med en egen mugg/glas för att minska på plastanvändningen.

Om vädret tillåter samlas vi sedan vid Österstampet och grillar tillsammans.

Glöm inte att anmäla intresse för att stå värd! Vi har redan några anmälda och gränsen går vid cirka 10 kolonier. Anmälan sker till Trivselgruppen, här på hemsidan eller till email oster2lund (a) gmail.com och senast den 26 juni bör vi ha fått din anmälan.

2 tankar kring ”INSTÄLLT! Vandringsrunda på Öster II

 1. Agneta Olsson

  Hej igen!
  Jag skulle kollat almanackan först. Jag kan tyvärr ej vara med på kolonivandringen. Ni får gärna gå in i min koloni och kolla!
  Hälsning
  Agneta Olsson
  Koloni 23

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.