Kommande aktiviteter på Öster II

Äntligen börjar vårsolen värma våra täppor. Snart är det dags för Trivselgruppens första aktivitet för året: växtloppis den 26 april. Alla är välkomna att bidra med ”loppor” i form av växter, trädgårdsredskap och annat som hör kolonilivet till. Svenska Rosensällskapet kommer att ha ett bord så passa på att hitta din nya ros!

Läs mer om årets aktiviteter här, och boka redan nu in datumet för årsmötet, den 9 maj!

Passa även på rensa ogräset från din gång (och rabatterna) nu när allt som har med kolonin att göra fortfarande är roligt – efter ett långt vinteruppehåll kliar det i kolonifingrarna. Det är mitt bästa tips för en roligare och mer ogräsfri kolonisäsong.

2015-04-06 15.02.09

1 tanke kring ”Kommande aktiviteter på Öster II

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.